Logoboog220
Logoboog220a
item8
item6

Over ons

LG Painting is ontstaan uit een familiebedrijf. Sinds 1978 is Wim Jansen eigenaar van WAC Jansen Spuiterij en Reclame Schilderwerken. Van 1985 tot op heden is hij gevestigd op het industrieterrein in Heteren. Wim Jansen heeft zijn Meester Schilder-Spuiter diploma behaald op de Nimeto, waardoor hij een echte vakman is in het spuit- en reclamewerk.

Zoon Leendert Jansen heeft in 2004 datzelfde diploma behaald. Waarna hij enkele jaren bij meerdere bedrijven ervaring heeft opgedaan in allerlei spuitwerkzaamheden. Sinds 2010 is Leendert Jansen zijn eigen zaak begonnen, LG Painting. Vader en zoon werken samen in het bedrijfspand in Heteren, ieder onder eigen naam.

Deze combinatie brengt bijna 35 jaar ervaring en nieuwe ideeŽn samen, wat leidt tot een flexibel, ervaren en mooi familiebedrijf.

Spuitcabine.

LG Painting beschikt over een milieutechnisch moderne spuit- droogcabine, afmetingen zijn 20m lang, 6m breed en 5m hoog. Door zijn grote formaat is hij geschikt voor alle denkbare spuitwerkzaamheden. Na het zorgvuldige voorbewerkingsproces kunnen alle objecten gespoten worden in alle gangbare laksoorten. Vervolgens kan de spuitcabine verwarmd worden tot eventueel 75 graden. Hierdoor is kwaliteit en snelle service geen enkel probleem.

U kunt te allen tijden bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij geven u, in overleg, graag advies over kleursamenstellingen, ontwerpen van striping, huisstijl en schadeherstel.

item3
item1
"Uw partner in spuitwerk"
Poort van Midden Gelderland Groen item3a Poort van Midden Gelderland Groen
Contact
Contact
Portfolio
Portfolio
Diensten
Diensten
Over ons
Over ons
Home
Home
Contact Portfolio Diensten Over ons Home